Over ons

Welkom in de wereld van Pluk de Dag !

Leef vandaag !

Welkom in een wereld van geuren, kleuren, beleving en een breed assortiment producten. Beleef de geur van bloemen en geniet van de smaak van koffie.

Met passie en gevoel voor sfeer staat het team van Pluk de Dag klaar om u te adviseren en uw emoties te vertalen naar een prachtige creatie.

Bezoek onze winkel en beleef zelf een Pluk de Dag moment!

Frans Schrik
Frans volgde zijn hart en opende ruim 15 jaar geleden Pluk de Dag, bloemen en sfeer. Ook na zoveel jaren doet hij zijn werk nog steeds iedere dag vol liefde en passie!
Jan Siereveld
Met liefde voor koffie en vol energie ging Jan de nieuwe uitdaging aan en runt hij sinds september 2017 de brasserie 'En dan... is er koffie!'. Een plek van beleving, smaak en geur.
Petra Kluyfhout
Al meer dan 25 jaar werkzaam in het bloemenvak en altijd vol inspiratie. Petra heeft liefde voor alles wat groeit en bloeit en passie voor decoreren en de wereld rondom Pluk de Dag.
Irma den Boer
Een brok ervaring en betrokken vanaf dag 1, dat is Irma. Ze noemt zichzelf een chrysant; stoer, sterk en lief. Ze staat altijd voor u klaar !
Jan de Lange
Het zonnetje in huis! Jarenlang bracht hij als postbode de post rond. Nu is hij de bezorger voor Pluk de Dag en komt hij u graag verblijden met een mooi boeket.
Marieke Hannewijk
Inspirerend, energiek en gedreven. Met passie voor bloemen, maar ook met gevoel voor sfeer en stijl, past Marieke helemaal in de wereld van Pluk de Dag.
Diana Koops
Diana is passievol, inspirerend en actief binnen het team. Ze maakt prachtige creaties en dat altijd met een lach.
Tinus Dekker
Een bezorger in hart en nieren. Tinus heeft jarenlang als postbode gewerkt en komt u nu graag bloemen bezorgen!

Foto's: MvG Fotografie